Актуально

Скоротять маршрути або зупинять автобуси: як працюватимуть київські маршрутки під час локдауна

Приватні перевізники Києва планують скоротити випуск автобусів на окремих маршрутах з понеділка, 5 квітня. Про це Коментарям. Київ повідомив глава Асоціації перевізників Києва та Київської області Ігор Мойсеєнко.

Він розповів, що поки автотранспортні підприємства не планують зупиняти роботу міських і приміських маршрутів. Перевізники хочуть спершу оцінити ситуацію і подивитися, що буде відбуватися з перевезеннями в понеділок.

"Багато підприємств все одно не зможуть отримати спецпропуски, але людям адже треба якось їхати на роботу. Тому вони намагатимуться сісти в маршрутку. Контролювати і перевіряти всіх ми не в силах. Думаю, що поліція знову почне штрафувати наших водіїв за перевищення ліміту на перевезення пасажирів і виписати по 17 тисяч гривень штрафу. Плюс, однозначно знизиться пасажиропотік, буде багато пільговиків на маршрутах. Подивимося, як буде 5 квітня, а потім буде приймати рішення ", - сказав він.

Раніше стали відомі умови отримання спецперепусток на проїзд в громадському транспорті Києва . Так, з пецпропуска будуть видаватися виключно для перевезень працівників підприємств критичної інфраструктури




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Валерий

7 квітня 2021, 07:11

Пусть полиция пока штрафует на 17000 водителей а мы подождём и посмотрим так получается?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися