У Києві запровадили революційне нововведення в оплаті комуналки: деталі

В українській столиці можна сплатити борги за опалення та гарячу воду частинами

В українській столиці можна сплатити борги за опалення та гарячу воду частинами. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба комунального підприємства "Київтеплоенерго".

За словами комунальників, для цього слід укласти договір реструктуризації та погодити графік погашення заборгованості. Зробити це допоможуть спеціалісти Центру комунального сервісу. Механізм поетапної оплати боргу дозволить знизити фінансове навантаження на сімейний бюджет та рівномірно розподілити виплати щодо погашення заборгованості.

Отже, заяву на укладення договору та необхідні документи можна подати до сервісного центру, попередньо записавшись в електронну чергу. Також можна звернутися дистанційно за допомогою месенджера у Facebook, Skype або Telegram. Бухгалтер ЦКС надасть консультацію щодо боргу, проконсультує з перерахунку та допоможе заповнити заяву.

Для укладання договору реструктуризації необхідно надати копії:

– паспорти (або ID-картки та витяги з Єдиного державного демографічного реєстру);

– картки платника податків PHOKПП (IPH) (не надається власником ID-картки);

– документа, що підтверджує право власності житловим приміщенням/квартирою та витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності;

– довіреності представника та його паспорт (якщо договір укладатиме представник власника).

Після отримання всіх документів, ЦКС підготує проект договору та запросить вас до сервісного центру для підписання відповідної угоди.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Південно-північний міст

1 червня 2023, 13:10

Коли бачите у заголовку слова революційне, кардинальне і т.п., то будьте впевнені у 2-х речах: автор - дехто Гринниченко; у замітці пару речень якоїсь загальновідомої банальщини, і відкривати такі замітки не варто

юрій

1 червня 2023, 09:39

тау, це революція!..

Олександр

1 червня 2023, 09:35

Дійсно революційне нововведення! Треба Нобелівську премію дати. А ще треба тюремні сроки давати за те, що борги нараховують не існуючі.

Vasya

1 червня 2023, 09:32

Ви хворі? Більш ідіотського заголовка світ ще не бачив! Чи в столиці перший раз почули слово "рестуктурузація"? )))

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися