ЗСУ попереджають про небезпеку ударів по Києву: Ракети летять хвилини

Спікер Повітряних Сил Збройних Сил України Юрій Ігнат заявив, що росіяни запускають ракети українською столицею з Брянської області, а тому вони долітають за лічені хвилини

Спікер Повітряних Сил Збройних Сил України Юрій Ігнат заявив, що росіяни запускають ракети українською столицею з Брянської області, а тому вони долітають за лічені хвилини. Про це стало відомо із його коментаря, який він дав в ефірі національного телемарафону.

За його словами, балістичні ракети "Іскандер" летять із Брянської області лічені хвилини, а тому необхідно оперативно реагувати на повітряну тривогу.

Він зазначив, що противник хоче зненацька застати протиповітряну оборону Києва, щоб вона не встигла зреагувати.

Нагадаємо, що російські окупанти завдали ракетного удару по українській столиці в ніч на 1 червня — є загиблі, поранені та руйнування. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської військової адміністрації.

За словами начальника КМВА Сергія Попка, противник бив балістичними ракетами, всі вони були збиті протиповітряною обороною. У Деснянському районі уламки впали на поліклініку та житлову багатоповерхівку.

Троє людей загинули, з них одна дитина 2012 року народження, 10 поранених. У Дніпровському районі двоє людей травмовано.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися