Гучні вибухи буде чутно у Київській області: де та коли

Що треба знати мешканцям регіону

У Київській області буде чутно гучні вибухи. Про це мешканців попередили у Київській обласній військовій адміністрації, передають "Коментарі".

За даними відомства, вибухи буде чутно у Білоцерківському районі Київської області у п’ятницю, 2 червня.

"У Білоцерківському районі пройдуть вибухові роботи. 2 червня на території Ольшаницького родовища гранітів заплановано проведення вибухових робіт. Вони пов'язані з технологічними процесами. Роботи проводитимуться з 09:00 до 20:00", — заявили у Київській обласній військовій адміністрації.

Місцевих мешканців закликали зберігати спокій та дотримуватись правил безпеки.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Департаменті муніципальної безпеки Київської міської державної адміністрації проходять обшуки в рамках слідства щодо ситуації з укриттям у поліклініці в Деснянському районі столиці. У відомстві заявили, що всебічно сприяють слідству.

Нагадаємо, що у Києві внаслідок потужного ракетного обстрілу троє людей загинули, ще 14 — поранені. Руйнування від падіння уламків збитих ракет зафіксовані в кількох районах столиці. Згодом стало відомо, що кількість поранених зросла до 16 осіб. На території столичної лікарні тривають слідчі дії. Правоохоронці допитують керівництво та персонал медзакладу для встановлення відповідальних за експлуатацію укриття та забезпечення вільного доступу до нього під час повітряної тривоги. У Деснянському районі Києва оголосили жалобу. Через ракетні обстріли у столиці та низці міст Київської області скасували святкові заходи до Дня захисту дітей.

Читайте також, що на Київщині знайшли бойову частину збитого безпілотника.

Джерело: https://t.me/kyivoda/9972


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися