Вибухи буде чутно у Києві та Київській області: де та коли

Що треба знати мешканцям столиці та регіону

У Київській області та на околицях Києва буде чутно гучні вибухи. Про це мешканців попередили у Київській обласній та міській військових адміністраціях, передають "Коментарі".

За даними відомств, у Вишгородському районі Київської області може бути гучно через знищення вибухонебезпечних предметів.

"У Вишгородському районі знищують вибухонебезпечні предмети. Через це в деяких громадах області місцеві жителі можуть чути звуки вибухів. Роботи планові – зберігайте спокій!" — заявили у Київській обласній військовій адміністрації.

Киян також попередили про гучні вибухи на околицях столиці.

"На околицях міста лунатимуть звуки вибухів! Сьогодні у Вишгородському районі ліквідовуватимуть вибухонебезпечні предмети. Тому в деяких районах Києва може бути гучно! Зберігайте спокій! Під час повітряної тривоги перебувайте в укриттях", — йдеться в повідомленні військової адміністрації Києва.

Окрім того, у Білоцерківському районі Київської області сьогодні, 2 червня, тривають вибухові роботи на території Ольшаницького родовища гранітів. Проведення вибухових робіт пов'язане з технологічними процесами. Роботи проводитимуться до 20:00.

Нагадаємо, що у Києві внаслідок потужного ракетного обстрілу троє людей загинули, ще 14 — поранені. Руйнування від падіння уламків збитих ракет зафіксовані в кількох районах столиці. Згодом стало відомо, що кількість поранених зросла до 16 осіб. На території столичної лікарні проводили слідчі дії. Правоохоронці допитували керівництво та персонал медзакладу для встановлення відповідальних за експлуатацію укриття та забезпечення вільного доступу до нього під час повітряної тривоги. У Деснянському районі Києва оголосили жалобу. Через ракетні обстріли у столиці та низці міст Київської області скасували святкові заходи до Дня захисту дітей.

Читайте також, що на Київщині знайшли бойову частину збитого безпілотника.

Читайте также