Міністр енергетики розповів, коли у Києві підвищать тарифи на світло

Міністр енергетики України Герман Галущенко розповів, коли в українській столиці підвищать тарифи на електроенергію

Міністр енергетики Герман Галущенко розповів, коли в українській столиці підвищать тарифи на електроенергію. Про це стало відомо із його офіційного коментаря, який він дав в ефірі національного телемарафону.

За його словами, зараз не йдеться про наступні етапи підвищення тарифів, але подальші рішення про їх перегляд можуть бути прийняті, залежно від проходження опалювального сезону.

"Ми запропонували термін дії цього рішення до кінця року. Подивимося, як проходитиме опалювальний сезон, але у нас є відчуття, що цього рішення буде достатньо для того, щоб забезпечити проходження осінньо-зимового періоду та не рухати ціни надалі", – сказав міністр.

Нагадаємо, що в українській столиці можна сплатити борги за опалення та гарячу воду частинами. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба комунального підприємства "Київтеплоенерго". За словами комунальників, для цього слід укласти договір реструктуризації та погодити графік погашення заборгованості. Зробити це допоможуть спеціалісти Центру комунального сервісу. Механізм поетапної оплати боргу дозволить знизити фінансове навантаження на сімейний бюджет та рівномірно розподілити виплати щодо погашення заборгованості.

Для укладення договору реструктуризації необхідно надати копії: паспорти (або ID-картки та виписки з Єдиного державного демографічного реєстру), картки платника податків PHOKПП (IPH) (не надається власником ID-картки), документа, що підтверджує право власності на житлове приміщення/квартиру та виписку Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності, доручення представника та його паспорт (якщо договір укладатиме представник власника).



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися