У Києві масово відключили воду: адреси та подробиці від КМДА

В українській столиці масово відключили воду — причиною стала аварійна ситуація на вулиці Антоновича у центральній частині міста

В українській столиці масово відключили воду – причиною стала аварійна ситуація на вулиці Антоновича у центральній частині міста. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської державної адміністрації.

За словами чиновників, на вулиці Антоновича, 164 сталося пошкодження у колодязі: за рядом адрес тимчасово відсутнє водопостачання Через пошкодження у колодязі було відключено водопровідну магістраль діаметром 600 мм. Фахівці "Київводоканалу" вже працюють над усуненням ушкодження.

Водопостачання тимчасово відсутнє за адресою: вул. Антоновича 155, 166, 170, 172, 170/1-Б, 169, 174; вул. Велика Васильківська, 134, 136; вул. Заміська,15.

Автоцистерна із питною водою знаходиться за адресою: вул. Антоновича, 164. Орієнтовний термін завершення робіт: 15:00.

Нагадаємо, що у комунальному підприємстві "Київводоканал" зробили важливу заяву щодо показань лічильників в українській столиці - з 1 по 9 червня не прийматимуть показники лічильників. Наразі облікові бази закриті. Про це стало відомо із офіційного повідомлення прес-служби КП. За словами комунальників, відбувається обробка даних за минулий місяць та формуються нарахування.

"Якщо ви забули або не встигли передати показники вчасно, цього місяця нарахування буде здійснено за середніми показниками ваших лічильників за попередні три місяці. Але якщо ви не передаватимете дані довгий час, це може призвести до невірних нарахувань", - сказано в заяві.

Передати показники можна буде з 10 числа до останнього дня місяця.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися