На Київщині очікуються різкі перепади погоди: прогноз синоптиків

В українській столиці та на території Київської області 6 червня очікуються різкі переспіви температури повітря — синоптики дали прогноз погоди на сьогодні

В українській столиці та на території Київської області 6 червня очікуються різкі переспіви температури повітря – синоптики дали прогноз погоди на сьогодні. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Українського гідрометцентру.

За словами синоптиків, у ньому буде мінлива хмарність, без опадів, 24-26 градусів тепла. Вітер південно-західний, 3-8 метрів за секунду.

Прогноз погоди по Київській області на 6 червня: без опадів. Вітер змінних напрямків, 3-8 метрів за секунду. Температура в області вночі 9-14, вдень 22-27 градусів тепла.

У Києві та області зберігається високий рівень пожежної небезпеки. 6-8 червня у північних, східних та південно-східних районах Київської області – надзвичайний рівень пожежної небезпеки. Громадян просять обережно поводитися з вогнем на відкритому повітрі та берегти екосистеми від пожеж.

Нагадаємо, що міністр енергетики України Герман Галущенко розповів, коли в українській столиці підвищать тарифи на електроенергію. Про це стало відомо із його офіційного коментаря, який він дав в ефірі національного телемарафону.

За його словами, зараз не йдеться про наступні етапи підвищення тарифів, але подальші рішення про їх перегляд можуть бути прийняті, залежно від проходження опалювального сезону.

"Ми запропонували термін дії цього рішення до кінця року. Подивимося, як проходитиме опалювальний сезон, але у нас є відчуття, що цього рішення буде достатньо для того, щоб забезпечити проходження осінньо-зимового періоду та не рухати ціни надалі", – сказав міністр.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Південно-північний міст

6 червня 2023, 08:55

"...очікуються різкі переспіви температури повітря..." Мені здається, що коментарі тут будуть зайві. Переспівун, млинець!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися