Актуально

Локдаун в Києві: маршрутки їздять без обмежень, в метро проїзд контролює поліція (фото)

У Києві весь громадський транспорт з 5 по 16 квітня працюватиме в режимі спецперевозок. Але багато киян на сьогодні так і не встигли отримати заповітну скориночку для проїзду, тому масово пересідають на маршрутки, де спецпропуски практично не перевіряють.

Як повідомляє кореспондент Коментарів, приватні перевізники відмовилися працювати з дотриманням нових карантинних обмежень і возять всіх пасажирів. Правда триватиме це всього один день - вже 6 квітня для проїзду в маршрутках теж потрібен буде спецпропуск.

"Ми розуміємо, що не всі встигли отримати спецпропуск, а на роботу їхати потрібно всім. Тому сьогодні ми підвозимо всіх киян", - розповів нам один з водіїв маршрутки.

А ось в метро все дуже строго: вже при вході на станцію пасажирів зустрічають відразу кілька поліцейських, які ретельно перевіряють не тільки спецпропуски, а й документи, що засвідчують особу. Але пасажирів в метро трохи, мабуть більше киян таки перейшли на віддалену роботу.

У наземному комунальному транспорті порядок проїзду контролюють кондуктори. У разі чого - відразу викликають на допомогу поліцію. До слова, правоохоронці чергують не тільки в метро: вони перевіряють пасажирів навіть на кінцевих станціях трамваїв, наприклад на Оболоні.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися