У Києві на машину ООН наклеїли напис "некорисна"

Так киянин висловив своє незадоволення реакцією ООН на підрив Каховської ГЕС.

У Києві хлопець наклеїв на машину Організації Об'єднаних Націй (ООН) напис "некорисна". Зробив він це через реакцію ООН на підрив Каховської ГЕС.

Фото з одного з паркувань столиці у Instagram опублікував користувач yo.syp. Він наклеїв на припаркований брендований автомобіль ООН напис "некорисна" (useless) англійською мовою. Тим самим хлопець висловив своє невдоволення відсутністю рішучої реакції ООН на теракт, який вчинили російські окупанти на Херсонщині.

Користувачі мережі позитивно оцінили цю акцію протесту та похвалили автора за втілення цієї ідеї.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав, що в ніч проти 6 червня російські окупанти підірвали Каховську ГЕС. Через це вода із річки Дніпро затоплює територію Херсонської області. Із населених пунктів, які залило водою, масово евакуювали мешканців та тварин. У Київській області заявили про готовність приймати евакуйованих мешканців .

Наслідки підриву греблі змогли помітити і мешканці Миколаєва. Рівень води в акваторії піднявся на 23 сантиметри .

При цьому в "Укгргідроенерго" заявили, що відновити Каховську ГЕС неможливо. Після повної деокупації Херсонської області замість зруйнованої греблі мають намір у прискореному темпі звести нову .

Також експерт розповів, що може статися, якщо російським окупантам вдасться підірвати Київську ГЕС . Насамперед удар прийме Троєщина. Постраждати можуть й інші північні та прибережні мікрорайони. Крім того, під загрозою опиняться ще п'ять ГЕС, розташовані нижче по руслу Дніпра.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


стефанишин

7 червня 2023, 17:05

дебіл

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися