У Києві до невпізнанності змінять кесон на Оболоні: проект (Фото)

В Оболонському районі української столиці до невпізнання змінять кесон на території парку "Наталка"

В Оболонському районі української столиці до невпізнання змінять кесон на території парку "Наталка" - головний світловий дизайнер та засновник компанії Expolight Микола Каблука показав, як виглядатиме інтер'єр. Про це стало відомо з його повідомлення у соціальних мережах.

За його словами, усередині об'єкта буде створена 3D-мепінг-проекція. Також планується підсвічування у природній водній та цифровій тематиках, яке змінюватиметься залежно від події та часу.

Він зазначив, що об'єкт символізуватиме те, що тоталітарні режими не можуть перемогти .

Нагадаємо, що в Оболонському районі української столиці у районі станції київського метрополітену "Почайна" розпочали чергове скандальне будівництво висотки. Про це стало відомо із повідомлення, яке було опубліковано у групі "Життя Оболонського району".

Активісти пишуть, що цільове призначення будівництва – "для експлуатації та обслуговування торговельно-адміністративної будівлі". До того ж, це будівництво не відповідає чинному детальному плану території в межах вулиць Вербової, Куренівської, Богатирської, Московського просп., Набережно-Рибальської, залізничної колії в Оболонському районі Києва, затвердженому у 2016 році.

Також невідомо, чи видавалися містобудівні умови та обмеження, дозвіл на нове будівництво, оскільки паспорт об'єкта відсутній, висотний кран своєю стрілою виходить на проспект.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


B

8 червня 2023, 10:16

Який нахуй Московський проспект? Ви там , у Києві, зовсім береги поплутали?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися