Росія погрожує знищити Київську ГЕС. Охорона об'єкта була посилена

На території Київської області посилили охорону та патрулювання на Київській гідроелектростанції, знищити яку останнім часом погрожують російські пропагандисти

На території Київської області посилили охорону та патрулювання на Київській гідроелектростанції, знищити яку останнім часом погрожують російські пропагандисти. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого спікером поліції регіону Іриною Прянішниковою.

За її словами, при ускладненні ситуації для оперативного реагування у регіоні діють цілодобові вбрання.

Вона зазначив, що гребля потужно захищена, проте у разі надзвичайної ситуації поліція залучатиметься до проведення евакуації та всебічного сприяння силам безпеки.

Нагадаємо, що начальник басейнового управління водних ресурсів середнього Дніпра Микола Урупа розповів, чи можуть росіяни зруйнувати Київську гідроелектростанцію як це було з Каховською ГЕС. Про це стало відомо із його коментаря, який він дав журналістам видання Главком.

За його словами, безпеці Київської ГЕС нічого не загрожує, а на Каховському водосховищі окупанти закладали вибухівку.

"А як такий вибуховий пристрій вони закладуть у Київську ГЕС - навіщо тоді охорона, військові і так далі? Адже це не мішок, який можна на човні доставити", - сказав Урупа.

Він зазначив, що Київська ГЕС, як і будь-яка ГЕС та гребля, збудовані з таким запасом, що зруйнувати їх неможливо.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися