В "Укргідроенерго" відповіли, чи може Росія знищити Київську ГЕС

Глава "Укргідроенерго" відповів, чи російські окупанти зможуть знищити Київську гідроелектростанцію

Глава "Укргідроенерго" Ігор Сирота відповів, чи російські окупанти зможуть знищити Київську гідроелектростанцію, що погрожують зробити пропагандисти Москви після підриву Каховської ГЕС. Про це стало відомо із його офіційного коментаря, який він дав в ефірі національного телемарафону.

За його словами, Київська ГЕС добре захищена з повітря та зсередини, тому Росія не зможе підірвати цю гідроспоруду.

"Тому на сьогоднішній день жодних зауважень ми не бачимо. Росіяни не могли це зробити, коли вони були від станції буквально за 5 км - Димер. Так сьогодні, тим більше, вони нічого не зможуть з нею зробити", - запевнив він.

Нагадаємо, що на території Київської області посилили охорону та патрулювання на Київській гідроелектростанції, знищити яку останнім часом погрожують російські пропагандисти. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого спікером поліції регіону Іриною Прянішниковою.


За її словами, при ускладненні ситуації для оперативного реагування у регіоні діють цілодобові вбрання.

Вона зазначив, що гребля потужно захищена, проте у разі надзвичайної ситуації поліція залучатиметься до проведення евакуації та всебічного сприяння силам безпеки.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Микола

9 червня 2023, 10:52

За її словами, при ускладненні ситуації для оперативного реагування у регіоні діють цілодобові вбрання. По ее словам, при усложнении ситуации для оперативного реагирования в регионе действуют круглосуточные наряды. Источник: https://kyiv.comments.ua/news/society/developments/18576-v-ukrgidroenergo-otvetili-mozhet-li-rossiya-unichtozhit-kievskuyu-ges.html © Comments.ua Джерело: https://kyiv.comments.ua/ua/news/society/developments/18576-v-ukrgidroenergo-vidpovili-chi-mozhe-rosiya-znischiti-kiivsku-ges.html © Comments.ua

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися