У Київській області десятки населених пунктів залишаться без світла

Де та коли тимчасово не буде електроенергії

У Київській області протягом кількох днів тимчасово відключатимуть світло через ремонтні роботи. Про це мешканців попередили у міській владі громад, передають "Коментарі".

Місцева влада попередила мешканців про відключення світла через ремонтні роботи для уникнення аварій в електричних мережах компанії "ДТЕК Київські регіональні електромережі". Наступного тижня заплановані відключення електроенергії у Бориспільському та Вишгородському районах Київської області. У Вишгородському районі в понеділок, 12 червня, з 09:00 по 18:00 буде відключення електроенергії у таких населених пунктах:

·       Вишгород: Парусна, Богдана Хмельницького, Грушевського, Квітковий, Мазепи, Симоненка, Набережна, Промислова, Шлюзова;

·       Осещина: Лугова, садове товариство "Дніпро-8";

·       Хотянівка: масив "Дніпро-1", садові товариства "Лагуна", "Бобер", "Олена" та "Ягода-Малина".

Планові ремонтні роботи заплановані також у Бориспільському районі в мережах Яготинської міської територіальної громади. Через ремонт у вівторок, 13 червня, не буде світла з 09:00 по 17:00 у населеному пункті Червоне за такими адресами: Молодіжна, Набережна, Полтавська, Челюскінців, Шевченка, Шкільна.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що поїзди з Києва змінять маршрути на західну Україну через ремонт колій. "Укрзалізниця" у червні почне капітальний ремонт колії на перегоні Яремче — Микуличин. Ремонтні роботи з 11 по 23 червня вплинуть на графіки та маршрути курсування пасажирських поїздів, що проходять цією ділянкою.

Нагадаємо, у кількох районах Києва сталися пожежі в багатоповерхових житлових будинках. Горіли квартира та балкони. Подробиці пожеж — за посиланням.

Читайте також, що у Шевченківському районі Києва сталася пожежа в ресторані



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися