Автобуси та тролейбуси у Києві кардинально змінили маршрути

Що треба знати пасажирам про рух громадського транспорту в столиці

У Києві змінили маршрути автобусів через проведення ярмарків продуктів у столиці. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію комунального підприємства "Київпастранс".

За даними перевізника, рух громадського транспорту тимчасово зміниться в суботу, 10 червня. За новим графіком курсуватимуть маршрути автобусів №6, №34-ТР, №44, №49, №61, №87 та №95, а також тролейбуси №37А. Заплановані продовольчі ярмарки на вулицях Йорданській, Олександри Екстер, Лісківській та на бульварі Амвросія Бучми.

З початку руху до закінчення ярмарків рух маршрутів автобусів буде організовано так:

·       №6 від Дарницької площі до вул. Милославської  (без заїзду на вул. Лісківську та вул. Радунську);

·       №34-ТР по трасі: вул. Північна – проспект Володимира Івасюка – вул. Левка Лук’яненка – проспект Володимира Івасюка – проспект Степана Бандери – Оболонський проспект – станція метро "Почайна";

·       №44 від залізничної платформи Лівий берег до вул. Лісківської за діючим маршрутом, далі — вул. Радунська до вул. Милославської;

·       № 49 від залізничної платформи Лівий берег до бульвару Амвросія Бучми за діючим маршрутом, далі — проспект Павла Тичини – Дніпровська набережна, далі за діючим маршрутом;

·       №61 від залізничної платформи Троєщина до вул. Милославської (без заїзду на вул. Лісківську);

·       №87 в напрямку руху до вул. Митрополита Андрея Шептицького від станції метро "Осокорки" до бульвару Амвросія Бучми за діючим маршрутом, далі — проспект Павла Тичини – вул. Березняківська, далі за діючим маршрутом;

·       №95 в напрямку масиву Микільська Слобідка від залізничної платформи Лівий берег до вул. Юрія Шумського за діючим маршрутом, далі — проспект Павла Тичини — Дніпровська набережна, далі за діючим маршрутом.

Окрім того, тролейбус №37-А курсуватимее від станції метро "Лісова" до вулиці Лісківської за діючою трасою руху, далі по трасі маршруту №37.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Святошинському районі Києва надовго обмежили рух автомобільного транспорту. Рух транспорту у столиці обмежили на вулиці Жмеренській. Ці обмеження ввели через проведення масштабних ремонтних робіт до 30 червня. 

Нагадаємо, у Києві на півроку закрили рух кількох маршрутів трамваїв. Зміни в русі громадського транспорту у Києві пов’язані з реконструкцією Дегтярівського шляхопроводу на перетині вулиць Дегтярівської та Олександра Довженка. Рух трамвайних маршрутів №14 та №15 закрили з 1 червня до 30 листопада. Замість трамваїв на цих маршрутах курсуватимуть автобуси.

Читайте також, що у Києві від метро запустили новий маршрут автобусу.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися