Актуально

Метро пусте, маршруток мало: що відбувається в громадському транспорті Києва сьогодні, 6 квітня (фото)

У громадському транспорті Києві на другий день локдауна пасажирів стало ще менше: вагони метро їздять напівпорожні, пасажирів в підземці мало навіть на пересадочних вузлах. Про це повідомляє кореспондент Коментарів.

При цьому, якщо вчора, 5 квітня, зупинки транспорту були забиті пасажирами, сьогодні ситуація кардинально інша: людей дуже мало, а ті, які є кажуть, що їм доводиться їхати на роботу, так як немає можливості працювати віддалено.

У метро пасажиропотік теж значно зменшився: в вагонах пасажирів дуже мало, стовпотворіння немає навіть на пересадочних вузлах. Ось така картина, наприклад, на станції метро "Майдан Незалежності" і в переході на станцію "Хрещатик".

Маршруток теж дуже небагато. За 20 хвилин, які ми пробули на зупинці біля метро "Берестейська", повз нас проїхала всього одна маршрутка. Водій проїхав повз і навіть не пригальмував: в салоні були зайняті всі сидячі місця. Також напередодні маршрутники скаржилися, що їх постійно штрафують поліцейські за пасажирів без спецпропуски.

Нагадаємо, що новий локдаун в Києві триватиме до 16 квітня. Весь цей час весь громадський транспорт столиці буде возити пасажирів тільки за спецперепустками.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися