У Києві на Троєщині проведуть важливий ремонт: що потрібно знати мешканцям

У Деснянському районі української столиці на території житлового масиву Троєщина проведуть важливий ремонт

У Деснянському районі української столиці на території житлового масиву Троєщина проведуть важливий ремонт – йдеться про заміну даху школи №275 імені Володимира Кравчука. Про це стало відомо з відповідного тендеру, опублікованого в системі державних закупівель Prozorro.

Відомо, що 11 червня школа І-ІІІ ступенів №275 імені Кравчука Володимира Деснянського району опублікувала оголошення про намір провести капітальний ремонт покрівлі.

Відповідно до оголошення, приміщення школи знаходиться за адресою просп. Червоної Калини, 3Г (просп. Володимира Маяковського). Підрядник має намір затвердити на аукціоні 20 червня. За його послуги керівництво школи готується сплатити 2 млн. гривень. Закінчити ремонт даху шкода планує до кінця жовтня.

Нагадаємо, що в Оболонському районі української столиці до невпізнання змінять кесон на території парку "Наталка" - головний світловий дизайнер та засновник компанії Expolight Микола Каблука показав, як виглядатиме інтер'єр. Про це стало відомо з його повідомлення у соціальних мережах.

За його словами, усередині об'єкта буде створена 3D-мепінг-проекція. Також планується підсвічування у природній водній та цифровій тематиках, яке змінюватиметься залежно від події та часу.

Він зазначив, що об'єкт символізуватиме те, що тоталітарні режими не можуть перемогти .



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Олександр

13 червня 2023, 10:32

Все, хана кесону. Спиздили у киян у приватну власність, під кабак

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися