На одному з житлових масивів у Києві перекрили проспект (СХЕМА)

Рух транспорту на масиві Воскресенка обмежили на час ремонтних робіт

У Дніпровському районі Києва на кілька місяців перекрили рух транспорту на Воскресенському проспекті (до перейменування — бульвар Перова. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію комунальної корпорації "Київавтодор".

За даними підприємства, на проспекті Воскресенському частково обмежили рух транспорту через ремонтні роботи. Столичні комунальники розпочали поточний ремонт проспект Воскресенського. Під час ремонту на асфальтове покриття нанесуть захисний шар. Це дозволить продовжити термін експлуатації дорожнього покриття й відтермінує проведення капітального ремонту. Ремонтні роботи триватимуть до 30 вересня.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві через проведення ремонтних робіт на кілька місяців перекрили рух транспорту на Дегтярівському шляхопроводі. Проїзд на Дегтярівському мості закрили з 13 червня до 30 листопада. На споруді розпочали масштабну реконструкцію в рамках капітального ремонту естакади. 

Нагадаємо, що у Святошинському районі Києва надовго обмежили рух автомобільного транспорту. Рух транспорту у столиці обмежили на вулиці Жмеренській. Ці обмеження ввели через проведення масштабних ремонтних робіт до 30 червня. 

Читайте також, що у Києві на півроку закрили рух кількох маршрутів трамваїв.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Віктор

13 червня 2023, 18:38

Грамотії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися