У Київській області безкоштовно роздаватимуть одяг: адреса та час

У Броварах на території Київської області 15 червня безкоштовно роздаватимуть одяг

У Броварах на території Київської області 15 червня безкоштовно роздаватимуть одяг для внутрішньопереміщених осіб, які постраждали від війни Росії проти України. Про це стало відомо із офіційного повідомлення прес-служби благодійного фонду "Добро України".

За словами волонтерів, відбудеться видача одягу та взуття ВПО, зокрема, переважно дитячої допомоги видаватимуть вимушеним переселенцям із зони бойових дій або окупації після повномасштабного вторгнення.

Час: 12:00 – 16:00. Адреса: м. Бровари, вул. Грушевського, 15 (вхід із боку парку). При собі обов'язково мати копії довідок ВПО себе та дитини.

Нагадаємо, що головнокомандувачу Збройних Сил України генералу Валерію Залужному пропонували підірвати мости через Дніпро в українській столиці на початку повномасштабного вторгнення Росії. Про це стало відомо з матеріалу української служби ВВС про воєначальника.

У матеріалі сказано, що після 24 лютого багато урядовців почали думати про підрив мостів через Дніпро, щоб росіяни не могли потрапити в урядовий квартал на правому березі.

Один із високопоставлених членів Кабміну звернувся до тодішнього голови Служби безпеки України Івана Баканова, щоб він наказав підрозділам спеціального призначення підірвати мости. Баканов же зателефонував Залужному, проте той категорично відмовився знищувати переправи, оскільки вважав це зрадою військових та цивільних на лівому березі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися