Громадський транспорт у Києві кардинально змінив маршрути

Зміни пов'язані з проведенням продовольчих ярмарків

Сьогодні, 17 червня, через проведення продовольчих ярмарків у Києві будуть змінені маршрути кількох автобусів. Про це повідомляє Київська міська державна адміністрація з посиланням на КП "Київпастранс", передають "Коментарі".

Зміни стосуються автобусних маршрутів №№ 2, 33, 34-ТР, 63, 81, 101 - ярмарки проводитимуться на вулицях Миколи Закревського, Кубанської України, Йорданській та Героїв Севастополя.

Так, із початку руху до закінчення ярмарків (орієнтовно до 18:00) рух буде організовано:

- автобус № 2 – від вул. Булгакова до просп. Відрадного за власним маршрутом, далі б-р Вацлава Гавела (без заїзду на просп. Відрадний, вул. Героїв Севастополя та вул. Академіка Стражеска) – вул. Віталія Скакуна, далі за власним маршрутом;

- автобус № 33 – вул. Кіото – вул. Кубанської України – просп. Лісовий – вул. Космонавта Поповича (колишня назва – вул. Космонавта Волкова) до вул. Кубанської України – вул. Космонавта Поповича – просп. Лісовий – вул. Мілютенка – вул. Кіото;

- автобус № 34-ТР – вул. Північна – просп. Володимира Івасюка – вул. Левка Лук’яненка – просп. Володимира Івасюка – просп. Степана Бандери – просп. Оболонський – ст. м. "Почайна";

- автобус № 63 – від ст. м. "Червоний Хутір" до вул. Кубанської України;

- автобус № 81 – вул. Кіото – вул. Мілютенка – просп. Лісовий – вул. Космонавта Поповича до вул. Кубанської України – вул. Космонавта Поповича – просп. Лісовий – вул. Кубанської України – вул. Кіото;

- автобус № 101 – від ст. м. "Почайна" до просп. Червоної Калини за власним маршрутом, далі – вул. Теодора Драйзера – вул. Миколи Закревського, далі за власним маршрутом.

Нагадуємо, що в Бучанській громаді оновили розклад руху автобусів КП "Бучатранссервіс". У міськраді показали на графіці час відправлення з кінцевих зупинок усіх чотирьох доступних нині маршрутів.

Також у Києві на вулиці Щусєва з'явилася нова смуга для громадського транспорту. Нова смуга, яка простягається на 2,4 км у обох напрямках, дозволить пришвидшити рух громадського транспорту та сприятиме уникненню транспортних заторів. Смуга також доступна для безперешкодного руху велосипедистів.

"Коментарі" повідомляли, що керівнику КП повідомлено про нову підозру у справі про розкрадання коштів під час будівництва Подільського мосту в Києві. Під час перевірки законності використання виділених для цього об'єкту коштів, правоохоронними органами було виявлено багато фінансових зловживань з боку керівництва декількох підприємств. Вони були у змові між собою та здійснили схему розкрадання бюджетних коштів, суттєво завищуючи обсяги та вартість виконаних робіт.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися