Київський іподром запрошує безкоштовно подивитися на змагання коней

На Київському іподромі на вихідних пройдуть змагання коней рисистих порід

На Київському іподромі відбудуться змагання коней рисистих порід - подивитися на заїзди можна безкоштовно. Про це повідомляє Київська міська державна адміністрація, передають "Коментарі".

У цю неділю, 18 червня, на Київському іподромі заплановані змагання коней рисистих порід. У рамках події відбудеться 11 заїздів, у яких приймуть участь 49 рисаків.

За словами представників КП "Київський іподром", випробування коней рисистих порід є важливим етапом у розвитку кінного спорту. 

Захід відбудеться у неділю на території Київського іподрому, розташованого за адресою проспект Академіка Глушкова, 10. Початок заходу заплановано на 12:45. Вхід на територію іподрому є безкоштовним.

"Спостерігати за кіньми, які змагаються за те, щоб першими подолати фінішну пряму – це справді захопливе видовище. Граційні тварини продемонструють свою силу, витривалість та швидкість. Ми будемо раді бачити киян та гостей міста на випробуваннях коней рисистих порід", – розповіли в КП "Київський іподром".

У разі сигналу повітряної тривоги, глядачі повинні негайно залишити територію іподрому та прямувати до найближчого укриття. Станція метро "Іподром" є найближчим місцем, де знаходиться укриття.

Нагадуємо, що "Коментарі" зібрали найцікавіші події, які відбудуться на цих вихідних у Києві: екскурсії, вистави, концерти, цікаві зустрічі, виставки, форуми.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися