У Києві знесли незаконні кіоски та магазини біля метро (ФОТО)

Як проводили демонтаж МАФів на Берестейському проспекті

У Києві на Берестейському проспекті провели демонтаж тимчасових споруд, які не відповідають вимогам паспортів прив'язки. Про це розповіли в Київській міській державній адміністрації (КМДА), передають "Коментарі".

За даними столичної мерії, силами комунального підприємства "Київблагоустрій" цього тижня розпочався демонтаж цих тимчасових споруд. Інспектори благоустрою перевірили величезну конструкцію з тимчасовими спорудами, яка розташована неподалік від входу у підземний перехід до станції метро "Житомирська". Під час перевірки виявили, що ця споруда значно перевищує встановлену площу вказану у паспортах прив'язки. Вона займає цілих 700 квадратних метрів.

"Незважаючи на те, що перехід до станції метрополітену наразі не працює, розміщення такої торгової споруди у столиці є неприпустимим. Це виглядає неестетично та загромаджує громадський простір. Тим паче, наразі проводяться роботи з благоустрою території вздовж Берестейського проспекту, який є однією з найбільших транспортних магістралей Києва", – заявив директор Департаменту міського благоустрою Михайло Буділов.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві через проведення ремонтних робіт на кілька місяців перекрили рух транспорту на Дегтярівському шляхопроводі. Проїзд на Дегтярівському мості закрили з 13 червня до 30 листопада. На споруді розпочали масштабну реконструкцію в рамках капітального ремонту естакади. 

Нагадаємо, що у Святошинському районі Києва обмежили рух автомобільного транспорту. Рух транспорту у столиці обмежили на вулиці Жмеренській. Ці обмеження ввели через проведення масштабних ремонтних робіт до 30 червня. 

Читайте також, що поблизу Гостомельського шосе перекрили рух транспорту.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Юрий

18 червня 2023, 18:03

Почистили бы еще академгородок

Орест

18 червня 2023, 17:59

Але тепер вони з'являються на Троєщині !!!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися