Під Києвом перекрили рух транспорту: що треба знати (СХЕМА)

Водіїв та пішоходів попередили про обмеження поблизу Гостомельського шосе

В Ірпені на одній з вулиць поблизу Гостомельського шосе надовго перекрили рух автомобільного транспорту. Подробиці розповіли в Ірпінській міській раді, передають "Коментарі".

За даними мерії Ірпеня, тимчасове обмеження руху транспорту до кінця червня ввели на вулиці 10-а лінія.

"Задля безпеки водіїв та пішоходів під час демонтажу частини будинку на вулиці Северинівська, 162, буде здійснено  цілодобове перекриття руху транспортних засобів на вул. 10-а лінія від магазину "Бджілка" в сторону Ірпінського військового шпиталю", — йдеться в повідомленні Ірпінської міської ради.

В мерії Ірпеня закликали водіїв із розумінням поставитися до ситуації та враховувати інформацію щодо обмежень під час планування поїздок.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві через проведення ремонтних робіт на кілька місяців перекрили рух транспорту на Дегтярівському шляхопроводі. Проїзд на Дегтярівському мості закрили з 13 червня до 30 листопада. На споруді розпочали масштабну реконструкцію в рамках капітального ремонту естакади. 

Нагадаємо, що у Святошинському районі Києва надовго обмежили рух автомобільного транспорту. Рух транспорту у столиці обмежили на вулиці Жмеренській. Ці обмеження ввели через проведення масштабних ремонтних робіт до 30 червня. 

Читайте також, що у Києві на півроку закрили рух кількох маршрутів трамваїв.

Джерело: https://t.me/newsimr/11396


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися