Оренда квартир у Києві різко подорожчає: названі точні терміни

В українській столиці очікується подорожчання вартості оренди квартир

В українській столиці очікується подорожчання вартості оренди квартир – підвищення цін може статися вже у серпні 2023 року. Про це стало відомо із коментаря, який дав президент Асоціації фахівців з нерухомості України Юрій Піта у коментарі виданню Оглядач.

За його словами, у червні та липні змін вартості оренди житла не буде. Передумов для різких коливань немає через стабільну ситуацію на ринку.

"Як очікувалося, навесні ціни трохи піднялися. Зміна в діапазоні приблизно 10%, починаючи з квітня, було підвищення. Що стосується червня-липня, то, ймовірно, не буде будь-яких змін. Все стабільно зараз більш-менш, немає передумов для змін "А ось у середині серпня вже, думаю, відчутне підвищення. Але воно буде несуттєвим - близько 10-15% до осені", - зазначив Піта.

Нагадаємо, що в Дарницькому районі української столиці на кілька тижнів відключать газ для мешканців мікрорайону Бортничі — обмеження пов'язані із проведенням планових робіт із модернізації мереж. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою компанії "Київгаз".

За словами газовиків, роботи розпочнуться з 12 червня – вони будуть проводитись до 5 липня. Водночас, терміни можуть бути скорочені, якщо у фахівців буде безперешкодний доступ до всіх газифікованих приміщень.

Для зручності споживачів на території житлового масиву працюватиме тимчасовий центр обслуговування.


Джерело: http://surl.li/ierpe


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися