У Київській області заплановано масштабні відключення світла

Де та коли тимчасово не буде електроенергії — перелік адрес

У Київській області протягом цього тижня тимчасово відключатимуть світло через ремонтні роботи. Про це мешканців попередили у міській владі громад, передають "Коментарі".

Місцева влада попередила мешканців про відключення світла через ремонтні роботи для уникнення аварій в електричних мережах компанії "ДТЕК Київські регіональні електромережі". Заплановані відключення електроенергії у Вишгородському та Бориспільському районах Київської області.

У Вишгороді у понеділок, 19 червня, з 10:00 по 17:00 буде відключення електроенергії на вулиці Набережна, 6Г. У середу, 21 червня, у Вишгороді вимкнуть світло з 9:00 по 18:00 на вулиці Симоненка, 4В.

Планові ремонтні роботи у мережах Яготинської міської територіальної громади заплановані протягом кількох днів У середу, 21 червня, з 09:00 по 17:00 буде відключення електроенергії у населеному пункті Червоне:

Молодіжна, Набережна, Полтавська, Челюскінців, Шевченка, Шкільна.

Наступного дня, 22 червня, у зв’язку з виконанням ремонтних робіт з 09:00 по 17:00 буде відключення електроенергії у населених пунктах:

·       Яготин: Шевченка;

·       Божки: Фрунзе;

·       Двірківщина;

·       Жоравка: Кравченка, Польовий стан;

·       Кайнари: від. Шевченка-Гагаріна, від. Шевченка-Філатова, від. Шевченка-Центральна, вулиця невизначена, Польовий стан;

·       Райківщина;

·       Сулимівка: Кравченка, Комарова, Ліманова, Першотравнева, Запорізька, Перемоги, Щорса, Чапаєва, Гагаріна, Польовий стан, Шевченка, Леніна.

Ремонтні роботи у мережах Яготинської міської територіальної громади заплановані у п’ятницю, 23 червня. З 09:00 по 15:30 буде відключення електроенергії у населеному пункті Черняхівський відділок по вулицям Центральна, Черняхівський відділок та Польовий стан.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві через проведення ремонтних робіт на кілька місяців перекрили рух транспорту на Дегтярівському шляхопроводі. Проїзд на Дегтярівському мості закрили з 13 червня до 30 листопада. На споруді розпочали масштабну реконструкцію в рамках капітального ремонту естакади. 

Нагадаємо, що у Святошинському районі Києва обмежили рух автомобільного транспорту. Рух транспорту у столиці обмежили на вулиці Жмеренській. Ці обмеження ввели через проведення масштабних ремонтних робіт до 30 червня. 

Читайте також, що поблизу Гостомельського шосе перекрили рух транспорту.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися