У Києві попередили про промивку водопроводу: де та коли

Під час профілактичних робіт воду не можна вживати

У Києві запланована профілактична промивка водопровідних мереж. Про це киян попередили в Оболонській районній державній адміністрації, передають "Коментарі".

Промивати водопровідні мережі планують на кількох вулицях в Оболонському районі Києва в ніч з 19 на 20 червня. Профілактичні роботи розпочнуться з 23:00 та триватимуть до п’ятої години ранку. Комунальники попередили киян, що під час профілактики водопровідних мереж воду з-під крану пити не можна, вона також тимчасово буде не придатною для приготування їжі. Профілактичну промивку водопровідних мереж та їхню дезінфекцію проведуть за такими адресами:

·       вулиці Рокосовського, Кондратюка, Полярна, Калнишевського та Сім’ї Кульженків;

·       Литовський проспект.

Мешканцям Оболонського району Києва рекомендували після проведення профілактики водопровідних мереж протягом 15 хвилин спустити воду з кранів.

"Звертаємо увагу, промивка – це обов’язкова профілактика, необхідна для того, щоб вода не застоювалась та не погіршувалась її якість. Крім того, під час таких заходів труби очищаються від можливого осаду", — зазначили у підприємстві "Київводоканал".

Нагадаємо, для офіційно закритих пляжів у Києві під час воєнного стану планують закупити майже 12 тисяч тон піску. Мова йде про оновлення території семи місць відпочинку. Однак, пляжний сезон у Києві офіційно не відкривали ані торік, ані у цьому році. Замовником у тендері є комунальне підприємство "Плесо". За пісок для столичних пляжів готові заплатити понад 6,5 мільйонів гривень. Найбільше витратять на центральний пляж. Аукціон з пошуку підрядника призначили на 23 червня.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві через проведення ремонтних робіт на кілька місяців перекрили рух транспорту на Дегтярівському шляхопроводі. Проїзд на Дегтярівському мості закрили до 30 листопада. На споруді розпочали масштабну реконструкцію в рамках капітального ремонту естакади. 

Читайте також, де так коли у Київській області заплановано масштабні відключення світла.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися