У Києві під час дощу був потоп: вулиці перетворилися на річки (Фото, Відео)

В українській столиці під час сильної зливи 20 червня був справжній потоп — вулиці буквально перетворювалися на річки

В українській столиці під час сильної зливи 20 червня був справжній потоп — вулиці буквально перетворювалися на річки. Відповідні відео публікували користувачі соціальних мереж.

Під час учорашнього дощу добряче підтопило вулицю Жилянську. Вода стояла на вулиці Борщагівській.

Окрім цього справжній потоп був на вулиці Гаврилишина.

Нагадаємо, що в українській столиці 21 червня очікується серйозна зміна погодних умов – синоптики дали прогноз на сьогодні. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Українського гідрометцентру на його ресурсах.

За словами синоптиків, у Києві очікується мінлива хмарність. Опадів, що накрили місто вчора, не буде. Температура повітря коливатиметься від 26 до 28 градусів вище за нуль.

Також у парках та скверах української столиці планують поставити "готелі" для комах — два такі об'єкти з'являться на території Голосіївського парку в однойменному районі. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київського міського будинку природи.

За словами екологів , для створення так званих готелів Будинок природи спільно з управлінням екології та природних ресурсів КМДА та Національним природним парком Голосіївський запустив екологічний конкурс "Створи готель для комах".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Киянка

21 червня 2023, 09:46

При ремонті дорожнього покриття на вказаних вулицях були знищені всі лівнєприймачі, тупо закатані в асфальт. То чому тепер дивуватись - це слідство тупизму київавтодора, який зробив такий "якісний" ремонт...

КИЕВЛЯНИН

21 червня 2023, 09:45

КЛИЧКО - СВИНЬЯ ВОРОВСКАЯ!!!! НИХИРА НЕ ДЕЛАЕТ ДЛЯ КИЕВА!!! ВОРУЕТ КИЕВСКИЙ БЮДЖЕТ ВМЕСТЕ СО СВОИМИ ЗАМЕСТИТЕЛЯМИ!!!!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися