У Києві почали масштабне будівництво естакади (ФОТО)

Як тривають роботи та що треба знати водіям

В Оболонському районі Києва через початок будівництва дворівневої транспортної розв’язки частково обмежили рух транспорту. Про це повідомили в комунальній корпорації "Київавтодор", передають "Коментарі".

За даними підприємства, масштабну реконструкцію естакади розпочали на перетині вулиць Полярної і Богатирської. Зараз на цій ділянці тривають підготовчі роботи. Через початок будівництва на Оболоні змінили схему проїзду перехрестя, для чого нанесли тимчасову розмітку.

Під час реконструкції транспортної розв’язки збудують новий шляхопровід віссю вулиці Полярної. Пропускна спроможність нової естакади становитиме 11,2 тисячі автомобілів на годину. Світлофор на перехресті приберуть, що дозволить мінімізувати затори на одному з найзавантаженіших транспортних вузлів Оболоні.

На новій естакаді на Оболоні буде шість смуг руху. Довжина шляхопроводу складе 125 метрів. Смуги для руху громадського транспорту виокремлять. Також на розв’язці з’являться велосипедні доріжки загальною довжиною близько 2,8 кілометри.

Вартість реконструкції транспортної розв’язки на перетині вулиць Богатирської з Полярною в Оболонському районі Києва становить майже 1,3 мільярда гривень. Підрядник ТОВ "Автомагістраль-Південь" має виконати усі роботи до кінця 2025 року. Основний проїзд новою естакадою планують відкрити до кінця цього року.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві через проведення ремонтних робіт на кілька місяців перекрили рух транспорту на Дегтярівському шляхопроводі. Проїзд на Дегтярівському мості закрили до 30 листопада. На споруді розпочали масштабну реконструкцію в рамках капітального ремонту естакади. 

Нагадаємо, що у Святошинському районі Києва надовго обмежили рух автомобільного транспорту. Рух транспорту у столиці обмежили на вулиці Жмеренській. Ці обмеження ввели через проведення масштабних ремонтних робіт до 30 червня. 

Читайте також, що у Києві на півроку закрили рух кількох маршрутів трамваїв.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Влад

28 червня 2023, 00:07

Правильно,не все ж воевать,пора и строить

Алекс

27 червня 2023, 13:26

KGB, нахуй пшел

KGB

27 червня 2023, 05:45

А воно зараз треба???? Блядь,коли народ останню копійку на армію дає,то влада знову витрачає народні кошти на якусь хуйню! Завтра йобне ракета і ваша естакада піде на хер! Зате довбайоб Кличко знову спиздить пару мільйончиків собі в кишеньку!

Андрей

26 червня 2023, 12:29

Ну,да- Виталик понял, что скоро Зеля скинет, поэтому надо УКРАСТЬ по МАКСИМУМУ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися