Стало відомо, коли відкриють рух новим Шулявським шляхопроводом

Конструкцію нового мосту вже заасфальтували і нанесли на дорожнє покриття тимчасову розмітку

Рух транспорту по новому Шулявському шляхопроводу влада Києва обіцяє відкрити наприкінці тижня. Про це повідомляє прес-службу Київської міськдержадміністрації.

Повідомляється, щоб вчасно завершити роботи та відкрити проїзд Шулявським шляхопроводом з вулиці Довженка на вулицю Вадима Гетьмана будівельники працюють цілодобово і без вихідних.

Конструкцію нового мосту вже заасфальтували і нанесли на дорожнє покриття тимчасову розмітку. Минулої ночі вкладали асфальт на під’їзді з боку вулиці Гетьмана. Сьогодні асфальтуватимуть під’їзд з боку вулиці Довженка. Паралельно встановлюють бар’єрну та перильні огорожі. За даними КМДА, після завершення дорожніх робіт відбудуться технічні випробовування шляхопроводу. На ньому встановлять спеціальне обладнання, що вимірюватиме прогини мосту та статичні і динамічні навантаження на нього. Для випробовування залучать вісім 30-тонних автомобілів, за допомогою яких створять максимально допустимі навантаження. 

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", на період свят у центрі Києва дозволили паркуватися. Як повідомили у Центрі організації дорожнього руху КМДА, із 24 грудня до 7 січня у центрі Києва з'являться додаткові місця для паркування. На цей період призупиняється дія 104 дорожніх знаків "Стоянка заборонена".


Джерело: https://kyivcity.gov.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися