Мобілізація у Києві: у КМДА розповіли, скільки мешканців призвали на фронт

У Київській міській державній адміністрації розповіли, скільки жителів української столиці було мобілізовано до лав Збройних Сил України

У Київській міській державній адміністрації розповіли, скільки жителів української столиці було мобілізовано до лав Збройних Сил України. Про це стало відомо із коментаря, який дали у КМДА журналістам видання Главком.

За словами чиновників, на червень 2023 року до ЗСУ мобілізовано сто тисяч мешканців Києва. Вони беруть участь у бойових діях на сході та півдні України — це орієнтовні дані.

У столиці зареєстровано понад 391 тисяч внутрішніх переселенців, 270 тисяч з яких - переїхали до Києва на початку повномасштабної війни Росії проти України.

Нагадаємо, що до командувача Об'єднаних сил Збройних Сил України Сергій Наєв відповів, чи можуть терористи групи Вагнера атакувати українську столицю з території Білорусі. Про це стало відомо з його офіційного коментаря, що його опублікував Military media center.

За його словами, ситуація на північному кордоні України є контрольованою. Він зазначив, що Сили оборони і надалі зміцнюють цю ділянку, щоб не допустити жодних проривів.

"Наші війська продовжують нарощувати оборонні засоби. У посиленому режимі працюють усі служби від розвідки до інженерних військ. Поки що не спостерігається ні нарощування техніки, ні живої сили противника. Кордон держави під надійним захистом у режимі 24/7", - повідомив генерал.

Наєв зазначив, що якщо окупанти намагатимуться вдруге піти на Київ, це буде для них самогубством.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися