У Києві розібрали завали зруйнованої уламками ракети багатоповерхівки (ФОТО)

Столичні рятувальники завершили аварійні роботи

Столичні рятувальники завершили розбір завалів та аварійних конструкцій багатоповерхового житлового будинку в Солом'янському районі Києва, куди влучили уламки ворожої ракети. Про це розповіли у комунальній аварійно-рятувальній службі (КАРС) "Київська служба порятунку", передають "Коментарі".

За даними рятувальників, після розбору завалів та аварійних конструкцій багатоповерхівки для закріплення пошкоджених плит перекриття будівлі встановили опори. Аварійні віконні та балконні блоки на ушкоджених поверхах демонтували для подальшого ремонту. Роботи з розбору завалів тривали з 24 червня.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що 24 червня уламки збитої російської ракети влучили у багатоповерхівку в Солом'янському районі Києва. Внаслідок влучання в багатоповерховий житловий будинок загинуло п’ятеро людей. 

Нагадаємо, у Дніпровському районі Києва стався вибух газу у багатоповерхівці на вулиці Малишка. Загинуло троє людей, ще 18 людей травмовано. Внаслідок вибуху зруйновано та пошкоджено декілька квартир.

Читайте також, що на Київщині жінка облила бензином та підпалила молодого хлопця.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися