У Києві на місці знесених гаражів облаштовують парк (ФОТО)

Як та де ведуться роботи зі створення нової зони відпочинку

Солом’янська районна в місті Києві державна адміністрація оприлюднила фото робіт з озеленення території на місці нещодавно знесених незаконних гаражів. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію відомства.

Незаконно збудовані гаражі неподалік кінотеатру "Тампере" виявили під час інспекції території Солом'янського району Києва у травні. За дорученням Департаменту міського благоустрою Київської міської державної адміністрації споруди демонтували. Тепер столичні комунальники облаштовують за кінотеатром "Тампере" паркову зону.

"Зелений газон замість гаражів. Невтомні працівники КП УЗН Солом'янського району продовжують радувати нас новинами, адже облаштовують газон на місці, де нещодавно знаходились незаконні гаражі", — йдеться у дописі до оприлюднених фото.

Нагадаємо, в Національному ботанічному саду імені М.М. Гришка НАН України у Києві анонсували унікальну виставку троянд. Розарій в ботанічному саду Гришка є найбільшим в Україні та займає площу у 3,5 гектари. У колекції є цікаві японські та китайські шипшини, старовинні сорти троянд та багато інших видів королеви квітів. Фахівці закладу зібрали понад 650 кращих сортів різних садових груп. Розарій розпочне свою роботу у перший день липня.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Національний природний парк "Голосіївський" оприлюднив фото унікальної природи Києва. Зараз у Голосіївському лісі почали квітувати літні трави. Звертають на себе увагу дзвоники персиколисті та неабияку цінність надає місцезростання невеличкої папороті.

Читайте також, що під Києвом просто неба відкрили вражаючю виставку квітів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Вася

29 червня 2023, 15:27

Это они так место готовят для очередной высотки. Потом "вдруг окажется, что кинотеатр" Тампере" в аварийном состоянии, ведь там недавно пожар устроили(классическая схема). И зона отдыха за которую так радовали "родные власти" окажется в зоне застройки. Немного побушуют перед этим, нанятые "активисты", а потом все равно будет высотка.

Вася

29 червня 2023, 15:05

Боксер ВОР,

Вася

29 червня 2023, 15:04

Нечего, скоро там новую высоку поставят. Просто немного побудет типа "зона отдыха", а потом зелёный забор и высота.

Боксер ВОР

28 червня 2023, 15:57

А 20 років що в них в очах було? А може вони ще і парковку біля Тампере теж побачать? Чи ятки по всьому Героїв Севастополя теж почнуть помічати.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися