Новий патріотичний квітник створили у Києві (ФОТО)

Композицію присвятили до Дня Конституції України

У Солом’янському районі Києва створили нову патріотичну інсталяцію з квітів. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Солом’янської райдержадміністрації у столиці.

За даними відомства, квіткову композицію присвятили до Дня Конституції України. Місцеві комунальники прикрасили Берестейський проспект панно, на якому зображені лелеки — символ сімейного благополуччя, любові до рідної землі, до Батьківщини. Доповненням композиції є "вишитий" квітами орнамент.

"Це панно є виявом любові до України, виявом вдячності кожному захисникові, кожній захисниці, які важкою боротьбою відстоюють права і свободи громадян нашої держави", — йдеться у дописі до оприлюднених фото.

Нагадаємо, в Національному ботанічному саду імені М.М. Гришка НАН України у Києві анонсували унікальну виставку троянд. Розарій в ботанічному саду Гришка є найбільшим в Україні та займає площу у 3,5 гектари. У колекції є цікаві японські та китайські шипшини, старовинні сорти троянд та багато інших видів королеви квітів. Фахівці закладу зібрали понад 650 кращих сортів різних садових груп. Розарій розпочне свою роботу у перший день липня.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Національний природний парк "Голосіївський" оприлюднив фото унікальної природи Києва. Зараз у Голосіївському лісі почали квітувати літні трави. Звертають на себе увагу дзвоники персиколисті та неабияку цінність надає місцезростання невеличкої папороті.

Читайте також, що під Києвом просто неба відкрили вражаючю виставку квітів.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися