У Київській області відкрили новий McDonald's: де його знайти (Фото)

У Крюківщині на території Київської області відкрили новий ресторан мережі McDonald's

У Крюківщині на території Київської області відкрили новий ресторан мережі McDonald's. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба компанії.

Відомо, що він став 91 рестораном у мережі, йдеться у повідомленні прес-служби компанії. Будівництво ресторану у Крюківщині розпочалося ще 2021 року, але через вторгнення до РФ проект відклали. З поновленням роботи мережі будівництво поновилося.

Ресторан розрахований на 135 місць для відвідувачів у залі та 106 на терасі. Усередині є десять терміналів самообслуговування. Заклад спочатку працюватиме на видачу страв у закладі, пізніше буде доступна послуга McDelivery.

Нагадаємо, що на території Київської області екологи виявили рідкісну червонокнижну орхідею. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого на сторінці Київського екологічно-культурного центру.

Екологи виявили велику популяцію одного з рідкісних видів орхідей – коручки залізничної, занесеної до Червоної книги України. Рослина також занесена до Додатка II Конвенції про міжнародну торгівлю видами дикої фауни та флори, що знаходяться під загрозою зникнення.

Червонокнижну рослину першим знайшов еколог Артем Войналович у сосновому лісі біля села Девічки Київської області. У місті, де знайшли орхідею, екологи планують створити пам'ятник природи.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися