Автобуси у Києві кардинально змінили маршрути: розклад

Що треба знати пасажирам про зміни в русі громадського транспорту в столиці

У Києві змінили маршрути автобусів через проведення ярмарків продуктів у столиці. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію комунального підприємства "Київпастранс".

За даними перевізника, рух громадського транспорту тимчасово зміниться сьогодні, 1 липня. За новим графіком курсуватимуть маршрути автобусів №6, №34-ТР, №44 та №61, а також тролейбуси №37А. Продовольчі ярмарки почали працювати на вулицях Йорданській, Олександри Екстер та Лісківській.

До закінчення ярмарків, орієнтовно до 18:00, рух маршрутів автобусів буде організовано так:

·       №6 — від Дарницької площі до  вул. Милославської (без заїзду на вул. Лісківську та вул. Радунську);

·     №34-ТР — по трасі: вул. Північна – проспект Володимира Івасюка – вул. Левка Лук’яненка(без заїзду на Оболонський проспект, розворот навпроти Оболонської РДА) – проспект Володимира Івасюка – проспект Степана Бандери – Оболонський проспект – станція метро "Почайна";

·   №44 — від залізничної платформи Лівий Берег до вул. Лісківської за діючим маршрутом, далі — вул. Радунська до вул. Милославської;

·      №61 від залізничної платформи Троєщина до вул. Милославської (без заїзду на вул. Лісківську).

Окрім того, тролейбус №37-А курсуватиме від станції метро "Лісова" до вулиці Лісківської за діючою трасою руху, далі по трасі маршруту №37.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві низка автобусів і тролейбусів курсуватимуть за новими маршрутами. У суботу, 1 липня, та у неділю, 2 липня, через ремонт проїжджої частини закриватимуть рух тролейбусів № 24-А та №47, а в маршрути автобусів №34-ТР, №50, №73, №99 і тролейбуса №36-А внесли зміни.

Нагадаємо, у столичному водоканалі поінформували про нові ціни на комунальні послуги у Києві. Для ПРАТ "АК "Київводоканал" з 1 липня 2023 року тарифи на водопостачання та водовідведення встановили у розмірі 41,136 гривень за кубометр з урахуванням ПДВ. Зростання — на 10,75 гривень за кубометр. Витрати на сім’ю із трьох осіб, які протягом місяця споживають в середньому 6,5 кубометрів холодної води зростуть на 69,88  гривень на місяць за послуги на водопостачання та водовідведення.

Читайте також, що у Києві проїзд для школярів у громадському транспорті став платним.


Читайте также