У Київській області почалися масштабні відключення світла

Де та коли буде тимчасово відсутнє електропостачання в громадах регіону

У Київській області протягом цих вихідних та наступного тижня тимчасово відключатимуть світло через ремонтні роботи у кількох районах регіону. Про це мешканців попередили у міській владі, передають "Коментарі".

Відключення світла заплановані через ремонтні роботи для уникнення аварій в електричних мережах компанії "ДТЕК Київські регіональні електромережі". Тимчасово буде відключення електроенергії в Обухівському, Вишгородському, Бориспільському та Броварському районах Київської області.

В електромережах Богуславської громади будуть проводитись ремонтні роботи протягом цих вихідних, 1-2 липня, та в понеділок, 3 липня. У зв’язку з виконанням цих робіт планують відключення електроенергії у таких населених пунктах:

·       1 липня, з 08:30 по 19:30 — Яцюки: Залужжя, Центральна, Миру, Набережна;

·       2 липня,  з 08:30 по 19:30 — Мисайлівка: Набережна, Лісова, Ярі, Нагірна, Лесі Українки, Грушевського, а також Чайки: Набережна, Центральна, Чайки;

·       3 липня, з 08:30 по 19:30 — Москаленки: Слобода, Росьова, Шевченка, Лісовий, а також Семигори: Стадіонна, Лозова, Шевченка, Горького, Соснова, Макаренка, Котки.

У Вишгородському районі відключатимуть електроенергію протягом понеділка, 3 липня, та вівторка, 4 липня. Протягом цих днів тимчасово не буде світла у Вишгороді:

·       3 липня з 09:00 по 17:00: Шевченка, Набережна та проспект Шевченка;

·       4 липня з 09:00 по 18:00: Шевченка, Набережна та проспект Шевченка.

У Броварському районі заплановані ремонтні роботи в електромережах на вівторок, 4 липня. Через це тимчасово не буде світла в населених пунктах на території Великодимерської громади з 08:30 по 19:00:

·       Велика Димерка: Промислова, Бобрицька, Паркова, Соборна, Щорса, Шевченка;

·       Богданівка: Горького;

·       Русанів: Молодіжна, Київська, Спеціалістів.

У зв’язку з виконанням ремонтних робіт у вівторок, 4 липня, також буде відключення електроенергії з 09:00 по 19:30 у таких населених пунктах Переяславської громади:

·       Переяслав: Костомарова Миколи, Борисоглібська, Святилівська, Остапа Вишні, Свободи, Героїв Дніпра, Волошкова;

·       Дем’янці: Центральна;

·     Вовчків: Перемоги, Лесі Українки, Теплична, Молодіжна, Миру, Гагаріна, Лесі Українки, Садова, Польова, Героїв Небесної Сотні, Миру, Шевченка.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві низка автобусів і тролейбусів курсуватимуть за новими маршрутами. У суботу, 1 липня, та у неділю, 2 липня, через ремонт проїжджої частини закриватимуть рух тролейбусів № 24-А та №47, а в маршрути автобусів №34-ТР, №50, №73, №99 і тролейбуса №36-А внесли зміни.

Нагадаємо, у столичному водоканалі поінформували про нові ціни на комунальні послуги у Києві. Для ПРАТ "АК "Київводоканал" з 1 липня 2023 року тарифи на водопостачання та водовідведення встановили у розмірі 41,136 гривень за кубометр з урахуванням ПДВ. Зростання — на 10,75 гривень за кубометр. Витрати на сім’ю із трьох осіб, які протягом місяця споживають в середньому 6,5 кубометрів холодної води зростуть на 69,88  гривень на місяць за послуги на водопостачання та водовідведення.

Читайте також, що у Києві проїзд для школярів у громадському транспорті став платним.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися