У Києві перекрили Північний міст, величезні затори: названо причину

В українській столиці перекрили рух Північним мостом між лівим та правим берегами Дніпра

В українській столиці перекрили рух Північним мостом між лівим та правим берегами Дніпра — утворилися серйозні пробки, причиною стало проведення ремонтних робіт. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Патрульної поліції Києва.

За словами правоохоронців, на переправі спостерігається ускладнення руху в обох напрямках через проведення ремонту. Водіїв закликали враховувати факт перекриття під час планування маршруту.

Нагадаємо, що в українській столиці змінять до невпізнання один із важливих мостів — йдеться про Дегтярівський шляхопровід неподалік станції київського метрополітену "Дорогожичі". Про це стало відомо із коментаря, який дали у комунальній корпорації "Київавтодор" виданню Вечірній Київ.

За словами комунальників, роботи з реконструкції продовжуватимуться з 13 червня до 30 листопада. На час робіт рух на розв'язці організували за принципом турбіни та проїзд забезпечують у всі напрямки. Також працюють тимчасові світлофори. У рамках реконструкції споруду повністю замінять.

Ширина шляхопроводу збільшиться з 28 до 40 метрів, і це дозволить облаштувати велодоріжки та комфортні тротуари для пішоходів. Довжина шляхопроводу становитиме 36 метрів замість 33 метрів.

Читайте также