У Києві перекрили Окружну дорогу: подробиці від поліції (Карта)

У Голосіївському районі української столиці частково обмежили рух на Кільцевій дорозі

У Голосіївському районі української столиці частково обмежили рух на Кільцевій дорозі – причиною стало проведення ремонтних робіт комунальниками. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Патрульної поліції Києва.

За словами правоохоронців, запроваджено часткове обмеження руху на Окружній дорозі (на ділянці від вулиці Територіальної Оборони до Одеської площі) до 17 липня

Дорожники розпочинають фінальний етап капітального ремонту. Водіїв закликали враховувати цей факт під час планування своїх маршрутів.

2_SbMl8DZfEqzZ6oey3DIdsdA.jpeg

Нагадаємо, що в українській столиці змінять до невпізнання один із важливих мостів — йдеться про Дегтярівський шляхопровід неподалік станції київського метрополітену "Дорогожичі". Про це стало відомо із коментаря, який дали у комунальній корпорації "Київавтодор" виданню Вечірній Київ.

За словами комунальників, роботи з реконструкції продовжуватимуться з 13 червня до 30 листопада. На час робіт рух на розв'язці організували за принципом турбіни та проїзд забезпечують у всі напрямки. Також працюють тимчасові світлофори. У рамках реконструкції споруду повністю замінять.

Ширина шляхопроводу збільшиться з 28 до 40 метрів, і це дозволить облаштувати велодоріжки та комфортні тротуари для пішоходів. Довжина шляхопроводу становитиме 36 метрів замість 33 метрів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися