У Києві добудовують з'їзди з Дарницького мосту: коли закінчать роботи

В українській столиці закінчують роботи з добудови з'їздів із Дарницького мосту між правим та лівим берегом Дніпра.

В українській столиці закінчують роботи з добудови з'їздів із Дарницького мосту між правим та лівим берегом Дніпра. Про це стало відомо із коментаря, який дав представник групи компаній "Автострада" Максим Шкіль у коментарі журналістам видання ТСН.

За його словами, будівництво транспортної розв'язки вже підходить до фінішу. Робітники завершують роботи з влаштування верхнього шару асфальтобетонного покриття – гусасфальту, паралельно встановлюється бар'єрна огорожа та освітлення. Будівництво з'їздів з Дарницького мосту розпочали наприкінці 2021 року, до цього з жовтня велися підготовчі роботи.

"Потім почалася війна. Нам довелося призупинити роботи на три місяці. Відновили будівництво з'їздів у травні 2022 року. Робота давалася досить складно. Замовник не мав грошей на виконання робіт. З травня 2022 року ми виконуємо всі роботи за свій рахунок. Наші фахівці працювали на об'єкті цілодобово. 5 липня по з'їздах із Дарницького мосту вже буде відкрито рух транспорту", - сказав Шкіль.

Нагадаємо, що в українській столиці змінять до невпізнання один із важливих мостів — йдеться про Дегтярівський шляхопровід неподалік станції київського метрополітену "Дорогожичі". Про це стало відомо із коментаря, який дали у комунальній корпорації "Київавтодор" виданню Вечірній Київ.

За словами комунальників, роботи з реконструкції продовжуватимуться з 13 червня до 30 листопада. На час робіт рух на розв'язці організували за принципом турбіни та проїзд забезпечують у всі напрямки. Також працюють тимчасові світлофори. У рамках реконструкції споруду повністю замінять. Ширина шляхопроводу збільшиться з 28 до 40 метрів, і це дозволить облаштувати велодоріжки та комфортні тротуари для пішоходів. Довжина шляхопроводу становитиме 36 метрів замість 33 метрів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися