У Київській області надовго відключать світло: список адрес та графік

У Фастові на території Київської області найближчим часом заплановано тривале відключення електроенергії

У Фастові на території Київської області найближчим часом заплановано тривале відключення електроенергії – причиною стане проведення планових ремонтних робіт. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Фастівської міської ради.

За словами чиновників, обмеження заплановані на 6 та 7 липня за наступним графіком:

- 06 липня, четвер, з 09:00 до 11:30 - м.Фастів, вул.Київська

- 07 липня, п'ятниця, з 09:00 до 19:00 - Мала Снітинка: вул.Р.Геги (Терешкової), вул.Молодіжна, вул.В.Гайдука (Матросова), вул.Шкільна, СТ СЕПО.

Нагадаємо, що у Калинівській громаді на території Київської області мешканців закликали встановити лічильники за воду, інакше платіжки можуть сягати понад 4000 гривень. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою комунального підприємства "Джерело-20".

За словами комунальників, абоненти, які не мають лічильника, платитимуть за полив присадибної ділянки 4167 грн. Відповідне рішення було ухвалено Виконавчим комітетом Калинівської селищної ради.

Нарахування проводитимуться з розрахунку 5л води на 1 кв.м на день. У зв'язку з неможливістю провести обстеження кожної ділянки, розрахунок буде здійснено з урахуванням площі 6 сотень (600м2).

А абоненти, які встановили кошти обліку, платитимуть виключно за показниками лічильника.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Фатінія

5 липня 2023, 18:03

Що, мабудь ще захотілось заработать грошенят, продававши за кордон. А народ нехай плате у двічи більше та сидить без світла.

Алла

5 липня 2023, 08:23

Можна спитати : Чому в Україні не публікуєте новини Українською, як на мене то краще будь якою мовою але не мовою країни- вбивці

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися