У Києві кардинально зміниться рух транспорту: що буде з проїздом

В українській столиці кардинально змінять рух транспорту через сильну спеку

В українській столиці кардинально змінять рух транспорту через сильну спеку — йдеться про обмеження руху вантажних автомобілів. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської державної адміністрації.

За словами чиновників, у разі підняття температури повітря понад 28 градусів вище нуля з 10 ранку та до 22 вечора на вулицях Києва обмежать рух для великогабаритних транспортних засобів загальною вагою понад 24 тонни та навантаженням на вісь понад 7 тонн.

Обмеження стосується як в'їзду до Києва, так і пересування містом. Контролює дотримання цих обмежень столична патрульна поліція.

Нагадаємо, що в українській столиці змінять до невпізнання один із важливих мостів — йдеться про Дегтярівський шляхопровід неподалік станції київського метрополітену "Дорогожичі". Про це стало відомо із коментаря, який дали у комунальній корпорації "Київавтодор" виданню Вечірній Київ.

За словами комунальників, роботи з реконструкції продовжуватимуться з 13 червня до 30 листопада. На час робіт рух на розв'язці організували за принципом турбіни та проїзд забезпечують у всі напрямки. Також працюють тимчасові світлофори. У рамках реконструкції споруду повністю замінять.

Ширина шляхопроводу збільшиться з 28 до 40 метрів, і це дозволить облаштувати велодоріжки та комфортні тротуари для пішоходів. Довжина шляхопроводу становитиме 36 метрів замість 33 метрів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися