У Києві відкрили з'їзди з Дарницького мосту: як вони виглядають (Фото)

В українській столиці на лівому березі відкрили новозбудовані з'їзди з Дарницького мосту

В українській столиці на лівому березі відкрили новозбудовані з'їзди з Дарницького мосту — рух транспорту ними запущено. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, яке опублікував генеральний директор компанії-підрядника Максим Шкіль.

За його словами, понад 15 років міст був у недобудованому стані. Відсутність всього комплексу розв'язок призвела до того, що транспорт не міг використати Дарницький міст, як це передбачено проектом. Виник дисбаланс транспортних потоків: сусідні мости – Південний та міст імені Патона – були перевантажені, тоді як Дарницький має суттєвий резерв пропускної спроможності.

Проблема проїзду на Лівий берег набула більшого масштабу після початку повномасштабного вторгнення, коли рух через Південний міст був обмежений.

Нагадаємо, що в українській столиці змінять до невпізнання один із важливих мостів — йдеться про Дегтярівський шляхопровід неподалік станції київського метрополітену "Дорогожичі". Про це стало відомо із коментаря, який дали у комунальній корпорації "Київавтодор" виданню Вечірній Київ.

За словами комунальників, роботи з реконструкції продовжуватимуться з 13 червня до 30 листопада. На час робіт рух на розв'язці організували за принципом турбіни та проїзд забезпечують у всі напрямки.

Також працюють тимчасові світлофори. У рамках реконструкції споруду повністю замінять. Ширина шляхопроводу збільшиться з 28 до 40 метрів, і це дозволить облаштувати велодоріжки та комфортні тротуари для пішоходів. Довжина шляхопроводу становитиме 36 метрів замість 33 метрів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Алексей

7 липня 2023, 13:40

В результате ул. Клеманская стала практически тупиковой. С левого берега на нее попасть невозможно. А нужно всего лишь сделать ул. Сортировочную(достаточно широкую) с двухсторонним движением.

КИЕВЛЯНИН

6 липня 2023, 11:12

ЭТО НЕ ДОСТИЖЕНИЕ, А РУТИННАЯ РАБОТА ПО РАЗВИТИЮ КИЕВА, КОТОРЫЙ НАХОДИТСЯ В СРЕДНЕВЕКОВЬЕ)). БОЛЕЕ ТОГО!! СПИЗДИЛИ НА ЭТОЙ РАЗВЯЗКЕ 800 МИЛЛИОНОВ ГРИВЕН)).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися