У липні кияни отримають нові рахунки за воду: що зміниться (ФОТО)

На платіжках за воду в Києві з'явиться важлива додаткова інформація

У липні абоненти Київводоканалу отримають більш деталізовані рахунки за воду. Про це повідомляє Київводоканал, передають "Коментарі".

На платіжках буде вказана інформація про загальне споживання води будинком, дані загального споживання за квартирними лічильниками, показання загальнобудинкових лічильників та небаланс.

Ця додаткова інформація дасть споживачам більш повну картину щодо споживання води в їх будинках та дозволить ефективніше контролювати витрати води та швидко реагувати на можливі причини небалансу. 

Небаланс може бути спричинений різними факторами, такими як витоки на внутрішньобудинкових мережах, необлікований полив прибудинкової території, недобросовісні сусіди, які втручаються у роботу лічильника з метою зменшення показників, а також використання квартирами води без приладів обліку.

Нагадуємо, що Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП) скасувала підвищення тарифів на воду для Києва, Київської області та низки інших регіонів.

Читайте также