Синоптики розповіли про погіршення погоди у Києві

Також рятувальники попередили, що сьогодні по Києву та Київській області очікується туман

Ще сьогодні, за даними Укргідрометцентру, у столиці пройдуть дощі, а вже у п’ятницю до столиці прийде мокрий сніг з температурою повітря до трьох градусів тепла вдень.

Також рятувальники попередили,  що сьогодні по Києву та Київській області очікується туман, видимість 200-500 м (І рівень небезпеки, жовтий).

Субота, неділя – 28 та 29 грудня – будуть прохолоднішими, з невеликими від’ємними значеннями денних температур і снігом. Проте в наступні дні знову потеплішає.

Нагадаємо раніше повідомлялося, що зима в Україні зменшиться на цілий місяць і стане теплішою.  Середня температура в Україні до кінця століття зросте на 3,2 градуси за рік, тривалість теплого періоду порівняно з сьогоднішнім може вирости на цілий місяць. Це означає, що за сто років зима в Україні скоротиться на 32 дні. До того ж вона буде менш суворою.
Як раніше повідомляло видання "Коментарі", столичними вулицями мандруватиме різдвяний вертеп. На киян і гостей столиці чекають: святкова колона авто з вертепом і святковими атрибутами, урочистий концерт "Мандри за Різдвяною зорею", безкоштовний чай і різдвяна юшка, театралізоване дійство "Син Божий народився", караоке щедрівок, різдвяні інсталяції та фотозони, розваги та конкурси, різдвяні подарунки, флешмоб-хоровод.

Джерело: https://meteo.gov.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися