У Києві на вихідних закриють рух тролейбусів: у чому причина

Також у столиці буде частково обмежений рух для автотранспорту

Цими вихідними у Києві буде закрито рух тролейбусів на одній із вулиць. Також буде частково обмежений рух для автотранспорту. Про це попереджає Департамент транспортної інфраструктури КМДА, передають "Коментарі".

Стало відомо, що 8–9 липня буде закрито рух тролейбусів на вулиці Митрополита Василя Липківського – на ділянці від вулиці Гетьмана Павла Скоропадського до вулиці Січеславської. 

На цей період буде організовано рух:

- тролейбусів маршруту №3 – від Залізничного масиву до ст. м. "Площа Українських Героїв" через просп. Повітрофлотський, просп. Берестейський, б-р Тараса Шевченка;

- тролейбусів маршруту № 9-К – від вул. Кадетський гай до ст. м. "Площа Українських Героїв" через просп. Берестейський, б-р Тараса Шевченка.

Тимчасові зміни в дорожньому русі пов'язані з виконанням будівельних робіт на вулиці Митрополита Василя Липківського на ділянці від вулиці Гетьмана Павла Скоропадського до вулиці Січеславської.

Водіям повідомили, що на вулиці Митрополита Василя Липківського буде частково обмежений рух для автотранспорту.

Нагадуємо, що в міському застосунку "Київ Цифровий" додали можливість отримувати та оплачувати рахунки за комунальні послуги. Застосунок "Київ Цифровий" додав новий сервіс, який дозволяє мешканцям столиці отримувати та оплачувати рахунки за комунальні послуги, а також зберігати квитанції про оплату безпосередньо в особистому профілі. 

Також у Києві для всіх охочих проведуть одноденні безоплатні навчання з підготовки до національного спротиву. Запис на навчання вже розпочато. Навчання проводитимуть працівники Департаменту муніципальної безпеки КМДА та волонтери, які мають достатній рівень підготовки. Для зручності заняття будуть проводитися як у робочі, так і у вихідні дні.

Читайте также