У Києві зміниться рух громадського транспорту: маршрут

Рух автобусного маршруту буде відновлено вулицею Татарською

У Києві відновлять рух автобусного маршруту вулицею Татарською. Про це інформує Київська міська державна адміністрація з посиланням на КП "Київпастранс", передають "Коментарі".

Із 10 липня рух автобусного маршруту № 31 буде відновлено вулицею Татарською - це пов'язано із завершенням дорожніх робіт. 

Рух автобусів буде організовано за наступним маршрутом: ст. м. "Політехнічний інститут" – просп. Берестейський – вул. Богдана Гаврилишина – вул.  Довнар-Запольського – вул. Дегтярівська – вул. Білоруська – вул. Деревлянська – вул. Юрія Іллєнка – вул. Академіка Ромоданова – вул. Загорівська – вул. Половецька – пров. Татарський – вул. Татарська – вул. Нагірна – вул. Овруцька – вул. Герцена – вул. Деревлянська – вул. Білоруська – вул. Дегтярівська – вул. Довнар–Запольського – вул. Ростиславська – вул. Шолуденка – просп. Берестейський – ст. м. "Політехнічний інститут".

Нагадуємо, що цими вихідними у Києві буде закрито рух тролейбусів на одній із вулиць. Також буде частково обмежений рух для автотранспорту. Стало відомо, що 8–9 липня буде закрито рух тролейбусів на вулиці Митрополита Василя Липківського – на ділянці від вулиці Гетьмана Павла Скоропадського до вулиці Січеславської. 

Також у Києві для всіх охочих проведуть одноденні безоплатні навчання з підготовки до національного спротиву. Запис на навчання вже розпочато. Навчання проводитимуть працівники Департаменту муніципальної безпеки КМДА та волонтери, які мають достатній рівень підготовки. Для зручності заняття будуть проводитися як у робочі, так і у вихідні дні.

"Коментарі" повідомляли, що в міському застосунку "Київ Цифровий" додали можливість отримувати та оплачувати рахунки за комунальні послуги. Застосунок "Київ Цифровий" додав новий сервіс, який дозволяє мешканцям столиці отримувати та оплачувати рахунки за комунальні послуги, а також зберігати квитанції про оплату безпосередньо в особистому профілі. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися