У Київському метрополітені з'являться нові вагони (ВІДЕО)

Ще шість варшавських вагонів прибули до Києва в рамках технічної допомоги від польських колег

Київський метрополітен отримав ще шість вагонів з Польщі. Про це повідомляє Київська міська державна адміністрація з посиланням на КП "Київський метрополітен", передають "Коментарі".

Днями ще шість варшавських вагонів прибули до столиці в рамках технічної допомоги від польських колег. Таким чином, загальна кількість нових вагонів, які надійшли до Києва, становить 18, а до кінця поточного року планується отримання ще 42 вагонів.

За словами начальника підприємства Віктора Брагінського, фахівці Київського метрополітену поетапно проводять огляд і перевірку нових вагонів, зокрема їх механічної частини. Незважаючи на те, що вагони серії № 81-717 вже експлуатуються на лініях київського метро, існують деякі розбіжності, які потрібно врахувати при огляді та перевірці всього обладнання.


"Коментарі" повідомляли, що в українській столиці змінять дизайн низки станцій Київського метрополітену після перейменування у рамках дерусифікації топонімів. Архітектори обрали шрифти для нових назв.

Нагадуємо, що цими вихідними у Києві буде закрито рух тролейбусів на одній із вулиць. Також буде частково обмежений рух для автотранспорту. Стало відомо, що 8–9 липня буде закрито рух тролейбусів на вулиці Митрополита Василя Липківського – на ділянці від вулиці Гетьмана Павла Скоропадського до вулиці Січеславської. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Партия 5.10

8 липня 2023, 09:55

На тебе боже, що мени не гоже, вагоны 100% по цене золотые, тогда как для Польши это обычный чермет, - разницу в цене ищите в карманах Брагинского и Клячка ! Вариант с яйцами продолжается !

Денис

8 липня 2023, 09:42

там вагонам по 40 лет, не пишите херню, "новые вагоны"

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися