Укрзалізниця додає сполучення між Києвом та Слов'янськом

Маршрут поїзда №101/102 Херсон — Київ буде видовжено до Слов'янська

Укрзалізниця реагує на дефіцит місць на краматорському напрямку та додає сполучення між Києвом та Слов'янськом. Про це повідомляє Укрзалізниця, передають "Коментарі".

Починаючи з 11 липня, маршрут поїзда №101/102 Херсон — Київ буде видовжено до Слов'янська. В зворотному напрямку, через Полтаву, перший рейс за новим графіком заплановано на 12 липня.

Також Донецька залізниця організовує спеціальний приміський електропоїзд між Слов'янськом і Краматорськом, який буде підлаштований до часу прибуття та відправлення київсько-херсонського рейсу.

Згідно з графіком, поїзд з Києва буде вирушати по непарних числах о 20:42 і прибувати до Слов'янська о 06:48. Зі Слов'янська поїзд відправлятиметься по парних числах о 09:45 і прибуватиме до столиці о 20:30.

Квитки можна придбати у застосунку, чат-ботах, на сайті та в касах Укрзалізниці.

Нагадуємо, що Київський метрополітен отримав ще шість вагонів з Польщі. Днями ще шість варшавських вагонів прибули до столиці в рамках технічної допомоги від польських колег. Таким чином, загальна кількість нових вагонів, які надійшли до Києва, становить 18, а до кінця поточного року планується отримання ще 42 вагонів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися