Стало відомо, на яких пляжах Києва небезпечно купатися

У Києві провели моніторинг якості води водних об’єктів

На шести пляжах Києва не рекомендується купатися. Про це повідомляє Головне управління Держпродспоживслужби в місті Києві, передають "Коментарі".

Згідно з результатами досліджень, про які Держпродспоживслужба повдомила комунальному підприємству "Плесо" та КМДА, виявлені невідповідності вимогам Гігієнічних нормативів якості води водних об'єктів на деяких пляжах міста.

За результатами санітарно-мікробіологічних та санітарно-хімічних досліджень проб води, на пляжах "Веселка", "Райдуга", "Троєщина", "Галерний", "Вербний" та "Пуща Водиця" не рекомендовано купатися.

Моніторинг якості води водних об’єктів Києва проводився в місцях масового відпочинку населення, де можливе купання. Проби води взяли на пляжах "Венеція", "Веселка", "Дитячий", "Золотий", "Молодіжний", "Передмістна Слобідка", "Райдуга", "Тельбін", "Центральний", "Троєщина", "Чорторий",  "Галерний", "Вербний" та "Пуща Водиця".

Нагадуємо, що після відбору та аналізу проб води з озер у парках "Перемога" та "Приозерний" у Броварах виявили перевищення допустимого вмісту лактозопозитивної кишкової палички. Через це купатись у цих водоймах наразі небезпечно для здоров’я. Водночас, холерних ембріонів у воді не виявили.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися