"Київводоканал" зробив важливу заяву про нові платіжки на воду: що змінять

В акціонерному товаристві "Київводоканал" заявили, що у липні мешканці української столиці отримають нові платіжки на воду

В акціонерному товаристві "Київводоканал" заявили, що у липні мешканці української столиці отримають нові платіжки на воду - вони будуть більш деталізованими. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою компанії на її ресурсах.

За словами комунальників, у квитанції додадуть дані про загальне споживання води будинком, дані загального споживання по квартирних лічильниках, показання загальнобудинкових лічильників води та небаланс.

Нагадаємо, що у Калинівській громаді на території Київської області мешканців закликали встановити лічильники за воду, інакше платіжки можуть сягати понад 4000 гривень. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою комунального підприємства "Джерело-20".

За словами комунальників, абоненти, які не мають лічильника, платитимуть за полив присадибної ділянки 4167 грн. Відповідне рішення було ухвалено Виконавчим комітетом Калинівської селищної ради.

Нарахування проводитимуться з розрахунку 5л води на 1 кв.м на день. У зв'язку з неможливістю провести обстеження кожної ділянки, розрахунок буде здійснено з урахуванням площі 6 сотень (600м2).

А абоненти, які встановили кошти обліку, платитимуть виключно за показниками лічильника.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися